Academic Information Seeking – Københavns Universitet

KUB > Nyheder > Academic Information S...

18. december 2015

Academic Information Seeking

Bliv introduceret til de grundlæggende elementer i akademisk informationssøgning. Bliv guidet igennem relevante søgestrategier og teknikker. Evaluer dine resultater, dokumentér processen og citer kilder korrekt i din opgave.

Meld dig til online-kurset ”Academic Information Seeking", som nu er tilgængelig on demand på Cousera

Kurset består af 21 videoer, der kan tages på 1 gang eller over 3 uger. Kurset er målrettet bachlor-studerende eller til dig der skal i gang med en større akademisk opgave.

I uge 1 vil du få ideer til at generere søgetermer ud fra din problemformulering eller dit emne. Du vil også blive introduceret til forskellige former for litteraturtyper og værktøjer til professionel informationssøgning.

I uge 2 vil du lære at søge efter og finde litteratur. Du vil lære at udforme en søgestrategi, og du vil blive introduceret til forskellige søgemetoder og søgeteknikker.

I uge 3 vil du lære at vurdere, anvende og dokumentere dine søgninger. Du vil få tips til, hvordan til du kritisk vurderer dine kilder og vil du blive introduceret til regler omkring copyright og plagiering samt hvordan du citerer korrekt og indsætter bibliografier i din opgave.

Tag kurset og naviger kompetent i informationsjunglen.

God fornøjelse