Aviser - online nu – Københavns Universitet

KUB > Nyheder > Aviser - online nu

13. januar 2011

Aviser - online nu

Du kan nu få adgang til ubegrænset avislæsning af 1.700 + aviser fra 94 lande på 49 sprog – og der kommer hele tiden flere til….

Læs udenlandske og danske aviser hvor og hvornår det passer dig, du er ikke længere afhængig af at papirudgaven er ledig! – for Københavns Universitetsbibliotek har købt licens til Library Press Display– du er et klik fra alverdens nyheder.

Der kan fritekstsøges på alle aviser, enkelte lande eller enkelte aviser op til tre måneder tilbage.

Alle KU-studerende, KU-ansatte og universitetshospitaler har fjernadgang, der er walk-in adgang fra alle publikumspc’er på  fakultetsbibliotekerne og DIAmanten.

Du kan også læse trykte aviser på DIA og fakultetsbibliotekerne: på FARMA: Politiken og Berlingske Tidende, på HUM: Weekendavisen, Politiken og Information, på LIFE: Information, Jyllandsposten, Politiken, Berlingske og Weekendavisen, på NAT/SUND: Politiken og Information, på SAMF: Berlingske Tidende, Politiken og Information, på TEOL Politiken, Kristeligt Dagblad og Guardian Weekly … og på DIA/læsesal øst: Berlingske Tidende, Weekendavisen, Politiken og Information og også The Times.