Bogstafet på Det Humanistiske Fakultetsbibliotek – Københavns Universitet

KUB > Nyheder > Bogstafet på Det Human...

29. juni 2009

Bogstafet på Det Humanistiske Fakultetsbibliotek

Der er nogle bøger, der betyder mere for os hver især end andre – ofte er det bøger der tilfældigt endte i vore hænder, bøger vi fik anbefalet af andre, eller bøger der vandt ved at blive læst igen.

I Bogstafetten udvælger Københavns Universitets lærere på skift bøger fra bibliotekets samlinger, som de ønsker at henlede læsernes opmærksomhed på.

Lærernes udvalg af deres yndlingsbøger fremlægges på Det Humanistiske Fakultetsbibliotek til inspiration for bibliotekets brugere.

Bøgerne vil være opstillet et par måneder i bibliotekets store loungeområde og er næsten alle til hjemlån.

Første stafetbærer er Sune Auken, Dr.phil., lektor i dansk litteratur ved Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab.