Hvor går du hen når biblioteket i Fiolstræde lukker? – Københavns Universitet

KUB > Nyheder > Hvor går du hen når bi...

04. marts 2009

Hvor går du hen når biblioteket i Fiolstræde lukker?

Biblioteket i Fiolstræde har sidste åbningsdag onsdag d. 8 april '09.

Afhentningssteder fremover
For dig, som hidtil har haft Fiolstræde som fast afhentningssted,
vil der ske følgende:

Er du studerende på Jura vil vi automatisk ændre dit afhentningssted til Det Juridiske Fakultetsbibliotek, Studiestræde 34.
Bøger bestilt efter mandag d. 30. marts kl. 7, kan afhentes onsdag d. 1. april fra kl. 14 i Studiestræde.

For alle øvrige lånere vil vi automatisk ændre afhentningssted til det nye Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek, Gothersgade 140.

Det vil være muligt at bestille bøger til afhentning i Gothersgadebiblioteket fra fredag d. 1. maj kl.7, og afhente dem på åbningsdagen mandag d. 4. maj fra kl. 14.

Afhentningssteder i lukningsperiode
I den mellemliggende periode - mellem lukningen af Fiolstræde-biblioteket og Gothersgadebibliotekets åbning - vil bøger, bestilt efter mandag d. 30. marts kl. 7 og inden fredag d. 1. maj kl. 7, med Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek i Gothersgade 140 som fremtidigt afhentningssted, kunne afhentes i Diamanten.

Alle bøger, der har været udlånt og som har været reserveret til afhentning i Fiolstræde, skal afhentes i Diamanten.

Bøger der ønskes afhentet i Fiolstræde skal være bestilt inden mandag d. 30. marts. inden kl. 7.

Ønsker du et andet permanent afhentningssted, kan du altid selv ændre det, via din lånerstatus i REX.

Mens flytningerne pågår må man påregne visse forsinkelser i bogleverancerne, så tjek din lånerstatus om bogen er klar.

Er du i tvivl om, hvad det hele betyder for dig, så kom og spørg!

Fiolstrædes fremtid
Bogsalen i Fiolstræde vil også fremover fungere som læse- og arbejdssal. Den vigtigste brugergruppe vil være specialeskrivere fra alle fakulteter ved KU. Specialelaboratoriet åbner september ‘09,

I den resterende del af bygningen vil KU’s uddannelsesservice fremover løse en lang række opgaver inden for rådgivning af studerende samt forbedring af de studerendes forhold generelt.