GeoBiblioteket – Københavns Universitet

KUB > Nyheder > GeoBiblioteket

26. juli 2010

GeoBiblioteket

Betjening af GeoBiblioteket er ved at blive overtaget af KUBIS/Det Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultetsbibliotek.

Geologisk Biblioteks samlingen skal pakkes ned og flyttes. Det betyder, at bestilte bøger og tidsskrifter først vil være tilgængelige hen imod efteråret, når samlingerne er gennemgået og flyttet til Nat/Sund.

Geologisk Bibliotek er åbent juli og august fra 9-15. Man kan aflevere og der er selvbetjening i de åbne samlinger.

Vær opmærksom på, at GeoBiblioteket kan være ferielukket i slutningen af uge 29 og starten af uge 30.

Evt. spørgsmål kan stiles til Vicefakultetsbibliotekaren Lene Møller Trap indtil den 4. august lmt@kb.dk og derefter til Fakultetsbibliotekar Ingbritt Butina irb@kb.dk efter hendes ferie.

Yderligere informationer vil blive meldt ud i løbet at august måned.