Ét klik fra alverdens nyheder – Københavns Universitet

KUB > Nyheder > Ét klik fra alverdens ...

03. november 2015

Ét klik fra alverdens nyheder

Læs Washington Post, Hindu Business Line, Mainichi Shimbun, Daily Star Lebanon, Sowetan, Allsvenskan, Le Monde, Daily Telegraph, Wall Street Journal og flere tusinde andre ganske gratis via Københavns Universitetsbiblioteks licens.

Du behøver ikke længere vente på, at papirudgaven er ledig – nu kan du læse tusindvis af udenlandske aviser, når som helst og hvor som helst du vil. Library Press Display giver dig adgang til flere end 4.000 aviser og blade fra over 100 lande på 60+ forskellige sprog – og antallet vokser hele tiden.

Aviser og blade vises i oprindeligt format (pdf), og du kan fritekstsøge på tværs af alle udgivelser, landespecifikt eller i den enkelte udgave op til tre måneder bagud.

Alle KU-studerende, KU-ansatte og universitetshospitaler har fjernadgang, og der er walk-in adgang fra alle publikumspc’er på fakultetsbibliotekerne og Diamanten.

Kom i gang på Library Press Display.