Adgang til radio- og tv-udsendelser – Københavns Universitet

KUB > Nyheder > Adgang til radio- og t...

16. oktober 2014

Adgang til radio- og tv-udsendelser

It is chocolate, it is milk, it is heavy… husker du den gamle Cocio-reklame fra 90’erne.

Eller hvad med folketingsdebatten, hvor en ændring af udlændingeloven resulterede i heftige diskussioner mellem bl.a. Søren Krarup (DF) og den radikale Morten Østergaard.

Følg Peter Palland i udsendelsesrækken ’Er jeg da helt gak mor?’ eller genhør programmet ’Ibens Harem’ med Svend Auken.

På vegne af KU har universitetsbiblioteket nu etableret adgang for studerende og ansatte på Københavns Universitet til onlineportalen Mediestream, hvor du kan streame Statsbibliotekets digitale samlinger af radio og tv samt tv- og biografreklamer.

Indholdet er unikt og giver adgang til hele sendeflader fra DR1, DR2, TV 2, TV 2 News, P1, P3 og P4 og ikke blot enkelte udsendelser fra kanalerne.  Samlingerne rummer over 1,4 millioner radio- og tv-udsendelser sendt på danske kanaler fra 2005 og frem til nu. Samt reklamefilm fra perioden 1954-2005.

Det er tilladt at vise udsendelserne i undervisningsbrug, men det er en forudsætning for brug af Mediestream, at formålet er forskning, studie eller undervisning.

Du finder Mediestream her: www.statsbiblioteket.dk/mediestream - benyt dit KU-login til at logge ind via WAYF. Information om login (pdf)

Introduktionsvideo. Ved spørgsmål kontakt mediestream@statsbiblioteket.dk