Mediestream - en ny digital indgang til historiske avissider – Københavns Universitet

KUB > Nyheder > Mediestream - en ny di...

10. april 2015

Mediestream - en ny digital indgang til historiske avissider

Onlineportalen Mediestream, som Universitetsbiblioteket abonnerer på, udvider nu de digitaliserede samlinger med danske aviser. Det betyder lettere adgang til de aviser, som tidligere kun blev udgivet på papir og kun kunne læses via mikrofilm.

Mediestream Aviser indeholder ca. en million sider. Frem mod 2017 vil der blive adgang til 32 mio. sider.

Fri adgang ved fremmøde på dit bibliotek

Årgange, der er ældre end 1. januar 1916, kan man både søge og læse i hjemmefra, mens man skal møde op et af fakultetsbibliotekerne eller Den Sorte Diamant for at kunne læse i de årgange, der er publiceret efter 31. januar 1915. Bemærk at for hvert år, der går, vil en ny årgang blive føjet til de årgange, der kan læses i hjemmefra.

Adgang til Mediestream Aviser via Statsbiblioteket.

Mere om adgangsforhold