Få nem og hurtig adgang til dine foretrukne e-bøger, e-tidsskrifter og databaser – Københavns Universitet

KUB > Nyheder > Få nem og hurtig adgan...

21. maj 2013

Det Kongelige Bibliotek giver dig med "Mine e-ressourcer" nem og hurtig adgang til dine foretrukne e-ressourcer. I "Mine e-ressourcer" kan du samle dine foretrukne e-ressourcer, så de fremover er tilgængelige direkte efter log ind.

Søg og udvid horisonten
I "Mine e-ressourcer" søger du efter e-ressourcer og får resultater, mens du taster. Du får samtidig forslag til e-ressourcer, som kunne være relevant for netop dig. Du kan også med et enkelt klik tilføje udvalgte e-ressourcer fra forskellige fagområder på Københavns Universitet.

Del det
"Mine e-ressourcer" giver dig også mulighed for at dele dine foretrukne e-ressourcer med andre. Som underviser kan du f.eks. give dine studerende hurtig adgang til online pensumlitteratur, mens du som studerende f.eks. kan dele dine foretrukne e-tidsskrifter med din studiegruppe.

Du finder "Mine e-ressourcer" på www.kb.dk/rex