Open Knowledge i Gothersgade – Københavns Universitet

KUB > Nyheder > Open Knowledge i Gothe...

24. november 2016

Open Knowledge i Gothersgade

Digital Social Science Lab (DSSL) ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek, Gothersgade 140, levede i den grad op til sin vision om at være en netværkshub, da der onsdag aften i samarbejde med Open Knowledge Denmark blev budt på en gratis og åben talk med pioneren Dr Rufus Pollock – grundlæggeren af Open Knowledge.

Open Knowledge er en international organisation, der kæmper for fri adgang til digital information i den moderne tidsalder.

DSSL var fyldt til bristepunktet  af studerende, politikere, forretningsfolk, forskere, bibliotekarer og andre interesserede, som kom for at høre eksperten fra Cambridge University give sine perspektiver på, hvilke modeller vi kan bruge for at skabe et åbent informationssamfund – en af de største og mest centrale udfordringer i det 21ende århundrede.