Start publicering nu – Københavns Universitet

KUB > Nyheder > Start publicering nu

15. maj 2013

Start publicering nu

Et helt nyt site om publiceringsstrategier har nu set dagens lys, og har til formål at inspirere især nystartede forskere til at tænke strategisk om publicering.

I et projekt har vi indsamlet interviewdata fra otte universiteter og et university college, som påpeger stor diversitet i tilgangen til publicering. De forskerinterviews, der er foretaget i projektet, afdækker behov for input til, hvordan man kan lægge en strategi for, hvor man skal publicere, hvordan man skal gøre det, og hvordan man bedst synliggør og måler sin forskning.

Det er ikke hensigten, at sitet præsenterer en egentlig vejledning i publiceringsstrategi, men det kan være med til at bevidstgøre især nystartede forskere om formelle sammenhænge og forskellige elementer i publiceringsprocesserne.

Startpublicering.nu er blevet til i et samarbejde mellem:

Aalborg Universitetsbibliotek
AU Library, Business and Social Sciences
Copenhagen Business School Bibliotek
Danmarks Tekniske Universitet Bibliotek
Københavns Universitets Biblioteksservice
Roskilde Universitetsbibliotek
Statsbiblioteket
Syddansk Universitetsbibliotek
VIA Bibliotekerne

Projektet er støttet af Danmarks Elektroniske Fag- og Forskningsbibliotek (www.deff.dk).

Besøg sitet her: http://startpublicering.nu/