7. december 2020

Biblioteket er lukket indtil videre

Delvis nedlukning af det fysiske universitetsbibliotek

Grundet nye corona-restriktioner vil Universitetsbiblioteket indtil videre kun være åben på tre fysiske steder kl. 10-15, mandag til fredag (weekender lukket).

Vi må desværre lukke ned for alle vores studie- og læsepladser, ligesom den faglige service vil være begrænset.

Følgende tre steder vil være åben forudbestilte lån og aflevering af materialer:

• København: Den Sorte Diamant kl. 10-15
  • Københavns Universitetsbibliotek, Nørre Alle kl. 10-15
  • Københavns Universitetsbibliotek, Sdr. Campus kl. 10-15

Har du bestilt bøger eller tidsskifter, som du ville hente på et af de steder, som vi har lukket, så modtager du en besked om hvor du kan afhente materialet i stedet. Vær opmærksom på, at du først hører fra os, når materialet er på plads det nye sted.

Husk at der fortsat er adgang til alt elektronisk materiale og Universitetsbibliotekets øvrige digitale services, fx undervisning, vejledning og Spørg biblioteket