Vejledning til elektronisk aflevering

OBS! Hvis ikke du kan finde din uddannelse i dropdownlisten, så vælg "SCIENCE Speciale" fra listen

Der skal udfyldes en kort formular når specialet uploades. Se vejledning under linket.

Studerendes specialer kan uploades via dette link:
https://curis.ku.dk/admin/anonymous/editor/studentprojecteditor.xhtml?language=da

Vejledning til felter i formularen:
 
- Felterne markeret med rød * skal udfyldes. 

- Fortrolighed: forfatter(ne) skal vælge, om der må linkes til specialet. Hvis Fortroligt vælges, vil der ikke blive linket til fuldtekst og hvis Offentligt vælges gives der tilladelse til at specialet må publiceres på internettet fra Universitets servere.
 
- Projekttype: vælg Speciale. Kun denne projekttype skal sendes til biblioteket elektronisk.
 
- Semester: vælg uddannelsen fra dropdown menu. Semester er kun afsluttende og hvis uddannelsen har en specialisering, kan den tilføjes her.
 
- Der kan indtastes flere forfattere og flere vejledere. Kontaktinformation udfyldes hvis der er flere forfattere. Der vælges én som skal stå som kontaktperson. Angiv navn og email for kontaktpersonen.
 
- Udfyld felterne med projektinformation, såsom titel, år og sprog. Den udgivende institution er navnet på det institut, som har ansvar for specialet. Kun instituttets navn skal anføres og ikke Fakultet eller Universitet. Antal sider udfyldes med totalt antal sider inkl. forord, bilag osv. Abstrakt kan udfyldes ved f.eks. at kopiere en eksisterende tekst i felterne.
 
- Det er ikke obligatorisk at indtaste emneord, men de må gerne indtastes. Der kan indtastes flere emneord. 

- Dit speciale skal uploades som én pdf fil. Du klikker på Tilføj dokument, filen findes på dit lokale drev, usb nøgle o.lign. og der trykkes på Opret. Pdf konverteringsprogrammer er installeret i de-centrene og på bibliotekets pc'ere. Hvis du har spørgsmål vedr. konvertering af dokumenterne (f.eks. at du ikke kan uploade som én samlet pdf fil), kan du henvende dig ved skranken i biblioteket eller ved at skrive til: Mette Jacobsen mjac@kb.dk