Faciliteter

Adgangsforhold
Campusbibliotekets hovedindgang ligger i niveau med gadeplan. Der findes desuden elevator i huset samt handicaptoilet på hver etage. Der er handicapparkering ved bibliotekets østlige ende. Biblioteket er åbent for alle. 

Bogbytteriet
Besøg Bogbytteriet på 1. sal og gør nogle gode fund - det er gratis. Du kan også donere dine egne bøger til Bogbytteriet.

Bøgerne
Håndbogssamlingen: Bibliotekets håndbogssamling er placeret på henholdsvis første og anden sal.

Bøger til hjemlån:  De seneste fem årgange af den fysiske samling af bøger står i stueetagen. Bøgerne er opstillet efter anskaffelsesår og løbenummer som opført i REX. Resten af bogsamlingen står på magasin og skal bestilles gennem REX.

Grupperum
På 2. sal er der 3 gruppearbejdsrum, som kan reserveres her 

[HUMlab]
Bibliotekets datalab ligger på 2. sal. Læs mere og kontakt for medlemsskab 

Kunstværker på biblioteket
Vibeke Mencke Nielsens Stele for viden og formidling, læs mere
Martin Erik Andersens monumentale parafrase over Ardabiltæppet, læs mere
Alexey Leonovs Buste af Aleksander Pushkin, læs mere

Læsepladser
Biblioteket har i alt 535 studie- og læsepladser fordelt på alle etager, samt et antal brugerpc'er på hver etage. Hele 2. sal er stillelæsesal.

Massagestol
På 1. sal ved Bogbytteriet står en massagestol til fri afbenyttelse.

Pausen
På 2. sal ved specialepladserne kan man få sig et hvil på en daybed i det lille afsides Pausen

Printere
Der findes 3 printere i stueetagen, som fungerer til print, kopi og skan. Skanning er gratis, print + kopi koster 0,55 kr. per side. Se mere på siden Print og kopi. Der findes desuden en gratis bogskanner i printerområdet i stueetagen

Skabe
Der findes et antal skabe på hver etage, og det er gratis at låne et skab for 2 måneder ad gangen. Specialestuderende kan låne særlige 'specialeskabe' i 6 måneder ad gangen ved fremvisning af specialekontrakt. Skabene kan lånes ved henvendelse i skranken.

Specialelæsepladser
Der findes 22 læsepladser for specialestuderende på 2. sal. Man bestiller en specialeplads via REX, specialeskab og læseplads bestilles samlet. Bestil læseplads. NB Kræver fremvisning af specialekontrakt ved afhentning.

Specialer
HUM specialer
årgang 2015 og 2016 står på åbne hylder på 1. sal på biblioteket – resten er flyttet til magasin og skal bestilles gennem REX.
JUR specialer: alle JUR specialer bestilles gennem REX.

Students only!
Bliv en del af de mere end 10.000 studerende i København, der forsøder studietiden med kultur- og kunstoplevelser i Den Sorte Diamant. KUB og Det Kgl. Bibliotek tilbyder studerende på videregående uddannelser rabatter, særtilbud og gratis særarrangementer i Diamanten. Forfattersamtaler, fotoudstillinger, klassiske koncerter og meget mere – fra Knud Romer til Hillary Clinton. Læs mere på students.only.dk

 

Study hub
Bibliotekets study hub er et hyggeligt område i stueetagen, som kan bookes af læsegrupper eller til afholdelse af workshops. Aktiviteterne i study hub'en er primært studenterdrevne. F. eks. mødes skrivegruppen Creative writing KUA en gang om ugen i hub'en. Et andet eksempel er Studenternes Galleri, som afholder forårs- og efterårsudstillinger og et par workshops årligt.
Kontakt for booking af study hub'en  

Wi-Fi
Der findes et antal publikumspc'er fordelt på alle 3 etager og fri netopkobling overalt. Vælg KB-net, som ikke kræver logon, eller Eduroam.